Endura hardmetaal frezen

Deze hardmetaal frees van Pro-Fit is ontworpen voor de vakman die vaak zwaardere metaalbewerkingen moet doen. De meervoudige en uiterst precieze aanslijping van de tanden zorgt voor een perfecte verspaning. Deze gatfrezen boren 5x sneller een rond gat uit dan dan een traditionele HSS bi-metaal klokzaag.

U hoeft ook niet te werken met een dure kolomboormachine. De HM Endura gatfrees gaat met een klassieke 18V handboormachine binnen 35 seconden door 8mm constructiestaal! Ook door roestvrij staal (Inox) doet deze frees het perfect.

Bij Reyners houden we alle diameters permanent op stock om onze verdelers onmiddellijk te kunnen uitleveren indien ze een specifieke maat niet zelf op stock hebben.

Eigenschappen:

  • Boort tot 5x sneller in constructiestaal en Inox
  • Maakt het gebruik van een magneetstandaard overbodig
  • Meervoudige aanslijping van de tanden
  • Perfecte verspaning

Tip

Gebruik Pro-Fit boorschuim in combinatie met de Endura gatfrezen voor een optimaal resultaat en vooral een langere levensduur van de frees.

Hardmetaal Cutter

De Hardmetaal Cutter gatfrees van ProFit werd ontworpen om metaalsoorten te doorboren met een dikte van 5mm. Deze frees is minder diep dan de Endura gatfrees maar is ook voorzien van hardmetalen tanden en daardoor zeer geschikt voor RVS-plaatmateriaal. De meervoudig aangeslepen tanden zorgen voor een perfect verspaning.

Video's & foto's

Wenst u ook ProFit te verdelen aan uw klanten?

U zoekt een verdeler van ProFit in uw buurt?

Contacteer ons