Guillet

Kroonboren, steenboren en beitels

Bij Guillet vindt u steeds de best mogelijke kroonboor, steenboor of pneumatische beitel voor het bewerken van harde steensoorten en boringen in beton.

Sedert 1643 heeft Guillet zich gespecialiseerd in het zoeken van de beste oplossingen voor het bewerken van de meest diverse materialen (boringen in gewapend beton, gevelsteen, natuurstenen,…).

Met hun moto “100% MADE IN FRANCE” differentieert Guillet zich ten opzichte van de concurrentie. Alle onderdelen van de kroonboren, steenboren en beitels worden nog integraal geproduceerd op hun productiesite in Villebois, nabij Lyon.

Indien u meer informatie wenst over de verschillende types kroonboren, steenboren en beitels kan u ons gerust contacteren.

Video's & foto's

FAQ

Kan ik met Guillet door hout?

Guillet wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de bewerking van verschillende steensoorten, beton en gewapend beton. Voor de houtbewerking raden wij de ProFit klokzagen aan.

Wat zijn de aanbevolen rotatiesnelheden voor de verschillende klokzagen?

Afhankelijk van het type materiaal alsook van de diameter van de klokzagen worden verschillende rotatiesnelheden aangeraden. Dit staat steeds vermeld op de verpakkingen. Aarzel zeker niet ons te contacteren indien er nog onduidelijkheden zouden zijn.

Moet de klopboorfunctie af of mag deze aan staan?

Vermits we met Guillet zowel een SDS Plus als SDS-Max opname aanbieden, is het geen enkel probleem om de klopboorfunctie te gebruiken. Dit is zelfs in vele gevallen aangeraden.

Wenst u ook Guillet te verdelen aan uw klanten?

U zoekt een verdeler van Guillet in uw buurt?

Contacteer ons