Blu-Mol

Klokzagen in Bi-Metaal Cobalt
voor metaal, RVS en hout

Al bijna 50 jaar verdelen we bij Reyners klokzagen van BluMol. De blauwe Bi-Metaal klokzaag of gatzaag van Blu-mol is dan ook een echt begrip op de markt van het rond uitzagen in metaal, inox (RVS) of hout.  Zowel in prestaties als in levensduur laat deze krachtbatser u niet in de steek. 

De Blu-mol klokzaag is vervaardigd uit bimetaal M42 staal (8% cobalt) en voldoet aan de strengste eisen in termen van metaalbewerking.

Eigenschappen:

  • Variabele vertanding bestendig tegen hevige schokken
  • Minder trillingen
  • Snijdiepte van 42mm
  • Uiterst lange levensduur (8% Cobalt)

Toepassing:
De klokzagen worden reeds jaren in de loodgieterij-, bouw- en elektriciteitssector gebruikt.

Blu-Mol klokzaag voor plaatstaal

Blu-Mol beschikt ook over een klokzaag dat specifiek ontwikkeld is om in fijn staal te boren. Dankzij de speciaal ontwikkelde vertanding (8tpi)
boort deze klokzaag gemakkelijk en snel door plaatstaal. Deze Blu-Mol klokzaag is uiterst geschikt voor de bewerking van zacht staal, aluminium en kunststof.

 

Blu-Mol plaatstaal

Video's & foto's

FAQ

Ja, met deze klokzagen kan u zowel in hout, MDF als metaal boren. Wel moet gezegd worden dat klokzagen met Widia vertanding veel minder snel opbranden.
ProFit klokzagen zijn uiterst geschikt om in hout te boren. Indien er in het hout ook nagels zitten is het echter steeds aangewezen om Bi-Metaal klokzagen te gebruiken.

Ja, doordat de klokzagen vervaardigd zijn uit 8% Cobalt Bi-Metaal staal zijn ze heel geschikt om te boren in Inox of roestvrij staal. Wel is het aangewezen om steeds snijolie te gebruiken zodat de klokzaag niet gaat verhitten.

Wenst u ook Blu-Mol te verdelen aan uw klanten?

U zoekt een verdeler van Blu-Mol in uw buurt?

Contacteer ons