Famag

De referentie voor houtbewerking
Duitse topkwaliteit in houtboren
en houtfrezen

Waar staan Famag houtboren garant voor? Extreme hoge prestaties en buitengewoon precieze houtbewerking. In zowel de zachtste als hardste tropische houtsoorten.

Het complete assortiment aan slangen-/lewisboren, de unieke Bormax scharnierboren of nog de proppenboren worden al 150 jaar in Duitsland erkend al dé referentie voor houtbewerking.

Ontdek de BORMAX scharnierboren 2.0

forets à bois houtboren

Scharnier- of potboren? Famag heeft al lang bewezen dat het beschikt over de boren die zorgen voor de snelste en beste afwerking van boorgaten in verschillende houtsoorten. Het beste voorbeeld van onze vakmanschap is de Bormax scharnierboor. Door de uniek en gepatenteerde opbouw zorgt deze voor een perfecte verspaning en een nauwkeurige afwerking. In de meest diverse houtsoorten (zowel zacht als hard tropisch hout).

Wij bieden Forstner bits of scharnierboren aan in een buitengewoon breed assortiment aan diameters van 11,5 mm tot 100 mm.

Indien u een boor niet terugvindt in de catalogus mag u ons gerust contacteren. Daar zij beschikken over een zeer geavanceerde productietechnologie, is het best mogelijk dat de benodigde boren op maat geproduceerd kunnen worden.

Video's & foto's

Probeer de "FAMAG boorzoeker" uit!​

Bangkirai, cederhout of beuk… In de zoekmotor van FAMAG vindt u alle houtsoorten. U werkt uit de hand of met een stationaire boor? Groot of klein diameter. Laat de Famag zoekmotor bepalen welke boor u nodig heeft voor uw project.

Wenst u ook Famag te verdelen aan uw klanten?

U zoekt een verdeler van Famag in uw buurt?

Contacteer ons