Eclipse

Gemagnetiseerde producten voor de industrie

Eclipse is een wereldwijd gevestigde onderneming met meer dan 100 jaar ervaring. Hun core business: het ontwerp en de vervaardiging van hoogwaardige magneten. Eclipse is één van de toonaangevende referenties binnen de sector van de magnetische technologie.

De Eclipse magneten worden gebruikt allerhande industrieën: bvb. automotive, scheepbouw, staal-, voedsel- en petrochemische industrie

Potmagneten

Naargelang de toepassing en de gewenste trekkracht zijn de potmagneten van Eclipse beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Alnico-, Neodymium-, Samarium Cobalt – en Ferrite potmagneten.

Lasmagneten

Bij las- en montagewerkzaamheden zijn de Eclipse lasmagneten de aangeven tool. Hiermee kunt u werkstukken gemakkelijk onder diverse hoeken met elkaar te verbinden.

Overige magneten

Eclipse beschikt over het meest uitgebreide assortiment. Zowel voor de industrie als de professionele ijzerwarenwinkels. Wenst u een volledig overzicht te hebben van dit assortiment? Bekijk de elektronische catalogus. Indien u bijkomende vragen zou hebben over de Eclipse magneten, mag u ons steeds contacteren.

Foto's

FAQ

Welke magneet is de meest geschikte voor mijn toepassing?

Er zijn veel factoren die de keuze van een bepaalde magneet zullen beïnvloeden. Zo spelen trekkracht en temperatuur een zeer belangrijke rol in de keuzemogelijkheden. Indien er twijfels zouden zijn kan u ons gerust contacteren en wij zullen u zo goed als mogelijk verder helpen.

Wenst u ook Eclipse te verdelen aan uw klanten?

U zoekt een verdeler van Eclipse in uw buurt?

Contacteer ons