Decoupeerzagen voor hout en staal

Zoekt u een decoupeerzaag voor hout of staal dat anders is dan alle andere zaagbladen op de markt, dan bent u bij Pro-Fit echt op het juiste adres. Pro-Fit ontwikkelde een beperkt assortiment van “slechts” 5 decoupeerzagen voor hout en metaal waarvan elke vakman van gaat opkijken. Moet u hout splintervrij hout doorzagen, metaal of Inox… laat u snel overtuigen door de demonstraties hieronder.

 

Deze zaagbladen zijn gepatenteerd, hebben maar liefst 4 snijvlakken. Elk zaagblad is misschien uniek, toch passen ze op elke decoupeerzaag.

Decoupeerzaag voor hout en kunststof – type 201 en 301

De unieke vorm van de Pro-Fit zaagbladen type 201 en 301 zorgen ervoor dat u volledig splintervrij zaagt in hout en dit aan beide zijden van het hout! Het model 201 is tevens zeer geschikt voor scherpe bochten en ingewikkelde figuren zagen in hout.

De twee Dual Cut decoupeerzagen 201 en 301 hebben een tegengestelde vertanding. Dat zorgt voor een nette afwerking aan de boven- en onderkant van het werkstuk.

Decoupeerzaag voor hout en staal – type 401

De 401 is een echte alleskunner. Dit uniek zaagblad gaat snel door constructiestaal en hout. Een spijker of schroef in hout is geen probleem. Zelfs het zagen in een zware stalen IPL balk is voor dit zaagblad geen enkel probleem!

Door twee lagen hoogwaardig staal tegen elkaar te walsen met er tussenin een zachter staalsoort krijg je 4 snijhoeken in plaats van 2 bij andere decoupeerzagen. De Profit zaagbladen gaan daardoor langer mee, omdat ze beter spanen.

foto's

Wenst u ook ProFit te verdelen aan uw klanten?

U zoekt een verdeler van ProFit in uw buurt?

Contacteer ons