CORAM oscillerende zaagbladen

Coram multitool zaagbladen

Zoekt u goedkopere multitool zaagbladen maar wilt u niet inboeten op kwaliteit ? … dan bent u bij CORAM op het juiste adres.

De originele oscillerende zaagbladen van Coram worden al bijna 15 jaar in Zwitserland vervaardigd.De authentieke zaagbladen met het logo van een bever worden geproduceerd met absolute Zwitserse precisie en met de meest hoogwaardige materialen.

Uitzagen van hout of metaal is nog nooit zo efficiënt geweest en dat voor een zeer scherpe prijs.

Kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Het onderscheid met andere merken ligt hem ook in het feit dat je met Coram steeds multitool zaagbladen aankoopt aan een eerlijke prijs die veel lager ligt dan de gangbare prijzen op de markt voor zaagbladen van eenzelfde kwaliteitsniveau.

Bovenop de bekende multitool zagen beschikt Coram ook over de verschillende accessoires zoals de hardmetaal tegelzaag, schrapers, voegmesjes en synthetisch schuurpapier.

lames pour outils multifonctions multitool zaagbladen

Assortiment

De twee opnames die door Coram worden aangeboden (Multi en Ster) passen op alle gangbare machine types zoals Fein, Bosch, Makita, Festool en vele anderen.

Het assortiment telt onder meer:

  • Japanse vertanding – inductie (JI-reeks): voor precisie  werk. Bijzonder geschikt voor het gebruik op zichtbare plaatsen, zoals het op maat zagen van parket, laminaat, plinten, panelen en lambriseringen.
  • Universele vertanding – bi-metaal (UB-reeks): geschikt voor het zagen van spijkers, metalen platen en zelfs staal tot 2 mm dik. Uiteraard ook voor hout en plastic.
  • Symetrische vertanding (SB-reeks): ideaal voor het afkorten van deurkozijnen. Zelfs het per ongeluk doorzagen in het metselwerk vormt geen probleem voor deze zaagbladen.

Neem een kijk in de CORAM catalogus

Ontdek snel alle CORAM oscillerende tools in de catalogus.

FAQ

Passen CORAM zaagbladen op mijn toestel?

CORAM heeft zaagbladen voor alle toestellen. De zaagbladen passen dus op Fein, Bosch, Makita, Festool…
Wilt u echt 100 % zeker zijn dat de zaagbladen passen op uw toestel? Neem dan zeker met ons contact op.

Heeft CORAM ook andere accessoires voor oscillerende machines?

Zeer zeker, Het CORAM assortiment is heel uitgebreid met ook accessoires voor het schuurwerk, of om tegellijm te schrapen. Neem zeker een kijkje in de catalogus. Op het einde staan alle andere accessoires.