Blu-Mol klokzagen

Blu-Mol klokzagen

Met meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardigen van klokzagen heeft Blu-Mol over de jaren heen al duizenden professionelen overtuigd.

Blu-Mol

Of u nu gaten moet boren in metaal, Inox (RVS) of hout, met Blu-Mol hebt u steeds de gepaste klokzaag voor elke klus. De bi-metaal klokzagen zijn uit M42 staal (8% cobalt) en voldoen aan de strengste eisen in termen van metaalbewerking.

Toepassing:
De klokzagen worden reeds jaren in de loodgieterij-, bouw- en elektriciteitssector gebruikt.

Eigenschappen:

  • Variabele vertanding bestendig tegen hevige schokken
  • Minder trillingen
  • Snijdiepte van 42mm
  • Uiterst lange levensduur (8% Cobalt)

Blu-Mol klokzaag voor plaatstaal

Blu-Mol beschikt ook over een klokzaag dat specifiek ontwikkeld is om in fijn staal te boren. Dankzij de speciaal ontwikkelde vertanding (8tpi) boort deze klokzaag gemakkelijk en snel door plaatstaal. Deze Blu-Mol klokzaag is uiterst geschikt voor de bewerking van zacht staal, aluminium en kunststof.

Blu-Mol plaatstaal

FAQ

Is een Blu-Mol klokzaag geschikt om in hout te boren?

Ja, met deze klokzagen kan u zowel in hout, MDF als metaal boren. Wel moet gezegd worden dat klokzagen met Widia vertanding veel minder snel opbranden.
ProFit klokzagen zijn uiterst geschikt om in hout te boren. Indien er in het hout ook nagels zitten is het echter steeds aangewezen om Bi-Metaal klokzagen te gebruiken.

Kan je met een Blu-Mol klokzaag gemakkelijk in Inox / RVS boren?

Ja, doordat de klokzagen vervaardigd zijn uit 8% Cobalt Bi-Metaal staal zijn ze heel geschikt om te boren in Inox of roestvrij staal. Wel is het aangewezen om steeds snijolie te gebruiken zodat de klokzaag niet gaat verhitten.